Aamulenkillä ollessani voin aistia kevään tulon
smiley   - linnut lauloivat säveliään kirkkain ääniin ja niitä kuului joka puolelta.
Aurinko raotteli silmiään utuisen pilviverhon takaa. Purot solisivat  ja toivottelivat hyvää huomentaan iloisesti kuplien ja esteitä tieltään raivaten.
Ilman raikkauden aisti joka solulla ja tuntui että kevät todella saapuu mielen virkistämään.

 Paljon on tapahtunut edellisen pääsiäisen jälkeen.
Moni on astunut taivaan kotiin ja muutama uusi pieni ihme on tullut joukkoomme. Elämä jatkuu ja uusia muistoja syntyy joka päivä.

Taivas kirkastui ja hangen kirkkaus pakottaa aurinkolasit silmien suojaksi . Pienet pyöräilijät kiljahtelevat ja ovat  innoissaan kun muistavat miten riemuisaa on osata ajaa. Pienet kuperkeikat kuuluvat kuvioon - ei se vauhtia haittaa. Ylös ja taas matkaan. Hurraa . minä osaan ajaa ilman apupyöriä ... yesss!

Puiden taittuneet oksat kohoavat hiljakseen ylös kuin uupuneeet taivaltajat. Lumi oli painanut ne kasaan mutta nyt lumen sulaessa ne ojentavat jäseniään ja näyttävät herääviltä kummajaisilta.

Muutama utelias krookus kurkistaa maan pintaan. Jäniksen jäljet sulavat kuopiksi lumen pintaan ja oravien hoikat väriävaihtavat hahmot kipittävät kiireisinä tien yli ... leikkisästi pysähdellen ... rapa roiskuu .cheeky

heart Luoja löytäköön jokaisen sydämestä rakkauden siemenen ja antakoon auringon lämmön herättää sen eloon . Kevät kastelkoon sen kiitollisuuden vedellä ja antakoon sille toivon kasvaa voimakkaaksi  !  heart


Värikästä kevättä kanssanne odottaen Tuikku-mummi  .....