Välillä vain on sellainen olo .... jot pitää saada jotain kaunista ylle ja tuoksua kukkasilta. Naisellista turhamaisuutta ... vai mitä?

Ensin mut puettiin kapaloon, tiukkaan sellaiseen ja  ... tuoksuin happamalta maidolta ... ja pissalta ja silt toiselta. Välillä kait sit vauvan puhtaalta ja untuvaiselta.

Sitten kun ne vaipat sai pois alkoi se vaihe jolloin käytiin kerran viikos saunas .. ei ollu suihkuja jokapäiväisiä .. niin kuin nyt. Mut kerran viikossa tuoksuttiin saunapuhtaalle.

Tuli naiseksi kasvun aika ... ja alkoi ne jokakuiset .... naisenpäivät, juu. Tamponit oli viel tulevaisuutta ja vessapaperina käytettiin sanomalehteä .... jot sillai.      Onneksi muutettiin kaupunkiin ja wc oli sisällä. Kaipasi sitä kyl joskus sinne ulkohuussiin .. ainakin kesällä.

Arvatkaa oliko ihanaa kun sisävessoihin tuli alapesusuihkut .... ja niitä oli aina jossain mahdollista käyttää . Tuoksusaippuaa ja shampoota oli .... ei tarvinnu käyttää enää aina pelkkää mäntysuopaa .

Töitä tehtiin ja palkka käytettiin koulukirjoihin ... ja lämpimiin vaatteisiin ... hajuvedet ja huulikiillot ei kuuluneet niihin aikoihin .... eikä pahemmin pojatkaan.

Sitten tuli kuvioon pojat ... tai pikemminkin miehet ja partavesi ... pitihän sitä vastapainoksi ostaa kukkaistuoksua ja huulipunaa. Nyt riitti tuoksua vaikka toisille.

Liekö ollut tuoksu vai mikä mutta naimisiin pääsin. Sitten tuoksui vuosia vauvanhunajat ja teinihiet ... ja niin ne nuorison tukkalakat, shampoot mansikankin hajuiset ynnä muut kukkaset.

Sitten iski tää ... turhuus ... minuunkin ...  Nauru

Ai että on ihanaa saada nätti vaate ja tuoksua kedon kukille .... ihan itsensä vuoksi ja olla nätti ....       eikä se varmaan ole puolisostakaan huono juttu et vaimo on joskus mutenki kuin niis vahdoissa verkkareissa tai aamutakissa.

Nyt mulla on menossa punainen vaihe ... harmaa saa väistyä .... onhan sitä jo kestänytkin .....nyt esille vaaleanpunaista, hillittyä oranssia ja luumua valkoisen kera. Tuoksuinani ovat Jasmin , Kielo ja Omenankukka.

Siitä se tämäkin päivä ... jasminintuoksuinen suihkugeeli odottaa kylppärissä ja uusi shampoo .... tuoksu vielä tuntematon .... jääköön vielä arvoitukseksi.

 

Maaria Cool